Servicii complete Caroserie

Servicii complete Caroserie
  • 9 January 2020
  • tags

Caroserie deteriorată sau chiar daună severă?

Nu-ți face griji, mașina ta poate arăta ca nouă! Vino la Autoglobus și beneficiezi de servicii complete și profesioniste de reparatii și întreținere caroserie.


Efectuăm, în condiții de flux, lucrări de caroserie, tinichigerie şi vopsitorie auto multimarcă, cu piese de origine, indiferent de amploarea reparațiilor necesare.

Atelierul de caroserii Autoglobus este echipat cu tehnologii de ultimă generație și îndeplinește toate criteriile de selectivitate și standardele în domeniu, fiind autorizat anual de Producătorii auto pe care îi reprezentăm. În paralel, suntem certificați anual de Registrul Auto Român, pentru efectuarea lucrărilor de caroserie pentru toate autovehiculele în circulație pe teritoriul României.


Avem încheiate convenții de colaborare cu majoritatea asiguratorilor din piața românească:


Oferim servicii complete:

  • Centru de constatare daune
  • Mașină la schimb pe perioada reparației *
  • Serviciu de cesiune de creanță**, în cazul dosarelor RCA unde Autoglobus nu are contract de colaborare cu respectivul Asigurator

Alege atelierul de caroserii Autoglobus și beneficiezi de experiența noastră în domeniu și de profesionalism.

Important Este dreptul dumneavoastră, stabilit prin legea nr.136/1995, ca în cazul reparaţiilor suportate de societăţile de asigurare, să aveți posibilitatea de a alege unde doriți să fie executate lucrările de tinichigerie şi vopsitorie.Disclaimer
* Clientul are dreptul de a primi mașină la schimb pe perioada reparației strict în cazul dosarelor RCA, în baza devizului eliberat de Autoglobus, indiferent de asigurator. Perioada se calculează după formula “numărul total de ore de manoperă înscrise în deviz, împărțit la 4” – adică pentru 4 ore de manoperă, o zi de închiriere.
** Reparațiile cu cesiune de creanță se fac doar în cazul Asiguratorilor RCA cu care Autoglobus nu are contracte de colaborare cu termen de plată specificat (Euroins, City Insurance, Grawe).
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.